Arkadaşlar çoğu yerde alf ın retro kanalında berbat seslendirilmiş halde halini içinize sindiremeyenler için paylaşmak istedim MÜŞFİK KENTERİN SESİYLE
Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın
Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın
Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın
Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın
Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın
Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın
alıntı
Konu MareNostrum tarafından (22-07-08 Saat 00:17 ) de değiştirilmiştir..
eline saglik dostum! super paylasim . ayrica alf in dizilerini izledikten sonra ebay`dan Alf oyuncagi siparis bile ettim! guzelmis . yasasin 80`lerde cocuk , 90`larda ergin, 2000`lerde issiz olmak
tek kelime ile mükemmel,ama anlamıyorum neden orjinalliğini bozup yeniden seslendirme yaparlarki????müşfik baba yapmış ve bitirmiş olayı dimi ama...çok sağol paşam