Yorumsuz

E-DaNa Forum Navigation

Yorumsuz > Müzik > Fan Club > Ogün Sanlısoy »

Düşmez Kalkmaz (Rock'n Coke 2006)

Ipek Palace

Eski 23-01-07, 07:21 Sidalay isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #1
Sidalay

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.012
Teşekkür etti: 778
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:55798
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Düşmez Kalkmaz (Rock'n Coke 2006)

Edit :YiLdIz_GöZlÜm link ölü...

-bir ceset gibi- gömülü kalbim.
aklim daha ne kadar kalacak bu corak ülkede?

05.10.07

Konu ~SaHrA~ tarafından (04-09-07 Saat 10:05 ) de değiştirilmiştir..
Eski 23-01-07, 07:24 Sidalay isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #2
Sidalay

Sidalay - ait Avatar
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Pencere

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

05.10.07
Eski 23-01-07, 07:37 Sidalay isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #3
Sidalay

Sidalay - ait Avatar

Ben De Özledim

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

05.10.07
Eski 23-01-07, 09:48 uĞuR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #4
Öğretim üyesi
uĞuR

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 816
Teşekkür etti: 1.769
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12903
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Çok işime yaradı Sidalay.. eueehuh bak bu sefer doğru yazdım

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 07-02-07, 22:53 zorlu52 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #5
Stajyer
zorlu52

zorlu52 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 26
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:48
zorlu52 Herkese mesafeli
abi bu rock m coke a gitmek nasıp olcakmı acaba bizede