evet arkadaslar simdi bi filmin 1. partini indirip nasil
sifrenin dogru olup olmadigini,,,ayrica
görüntü kalitesini,,,
ses kalitesini nasil ögrenebiliriz?? sorularinin cevabini tek tek resimli bi sekilde acikliyorum........ayrıca
filmden ses çıkmıyo görüntü yok mu diosun alttaki üç program bilgisayarınızda varmı??? yoksa indir öle dene...... bakım sorun hala varmı yok mu

......
1- Bilgisayarimizda
vlc media player yüklü mü degilse
Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın hemen burdan yüklüyoruz..!! (bu sürüm 0.8.5 tir ve bende su an 0.8.4 sürümü var)
2- Bilgisayarimizda her türlü codec mevcut mu degilse veya ne bilem bi kac tane yüklü var diosan Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın hemen ace mega codec pack programini linkten temin ediyoruz (benim elimde su an bulunan sürümle ayni) ''............ace mega codec linkleri gürsu tarafından da verilmiş durumda şuan itibariyle forumda mevcut ...... ordan da indirebiirsiniz .............''
3- Tabi ki bilgisayarimizda winrar olmalii bunuda istediginiz yerden temin edebilirsiniz burda da var tabii Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın
(( not arkadaslar bu programlar forumumuzda olabilir,, siz bakin varsa en garanti yol forumumuzdaki önerilerdir ,,benim verdigim linklerden indirceginiz programlarda kullanim kusitlamasi vardir büyük ihtimal ))
tamam ilk olarak bunlar oldugu taktirde elinizde bulunan filmlerin %95 ini acabilirsiniz simdiye kadar ben sadece bir filmi acamadim ondan her ihtimale karsi %95 yazdim :gülme
simdi bular yüklü kabul ediyorum bilgisayarimizda vede türk filmleri bölümünde hirsiz var filminin 1. partini indirdiniz (örnegi o filmle veriorum) ve nasil bakarim sifre nin dogru olup olmadigina diyosunuz tabi görüntü ve ses kalitesine diline vs...
Eger sayfalar net görünmüyosa sayfayi tiklayip büyültün......!!!!!!
1))

2))

3))

4))

5))

6))

7))

8))

9))

10))

11))