Yorumsuz

E-DaNa Forum Navigation

Yorumsuz > Film > Film İstek ve Yardım > Film Yardım »

Film ile iLgili Probleminiz vaRsa ilk önce Buraya BakıN !!!

Ipek Palace

Eski 15-04-06, 21:08 Çaylak_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #1
Asistan
Çaylak_
Genel Mesajlar: 496
Teşekkür etti: 1.141
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12765
Çaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmış

Film ile iLgili Probleminiz vaRsa ilk önce Buraya BakıN !!!

evet arkadaslar simdi bi filmin 1. partini indirip nasil sifrenin dogru olup olmadigini,,,ayrica görüntü kalitesini,,, ses kalitesini nasil ögrenebiliriz?? sorularinin cevabini tek tek resimli bi sekilde acikliyorum........ayrıca filmden ses çıkmıyo görüntü yok mu diosun alttaki üç program bilgisayarınızda varmı??? yoksa indir öle dene...... bakım sorun hala varmı yok mu ......

1- Bilgisayarimizda vlc media player yüklü mü degilse Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın hemen burdan yüklüyoruz..!! (bu sürüm 0.8.5 tir ve bende su an 0.8.4 sürümü var)

2- Bilgisayarimizda her türlü codec mevcut mu degilse veya ne bilem bi kac tane yüklü var diosan Download icin lütfen
kayıt olun veya giriş yapın hemen ace mega codec pack programini linkten temin ediyoruz (benim elimde su an bulunan sürümle ayni) ''............ace mega codec linkleri gürsu tarafından da verilmiş durumda şuan itibariyle forumda mevcut ...... ordan da indirebiirsiniz .............''

3- Tabi ki bilgisayarimizda winrar olmalii bunuda istediginiz yerden temin edebilirsiniz burda da var tabii Download icin lütfen
kayıt olun veya giriş yapın

(( not arkadaslar bu programlar forumumuzda olabilir,, siz bakin varsa en garanti yol forumumuzdaki önerilerdir ,,benim verdigim linklerden indirceginiz programlarda kullanim kusitlamasi vardir büyük ihtimal ))

tamam ilk olarak bunlar oldugu taktirde elinizde bulunan filmlerin %95 ini acabilirsiniz simdiye kadar ben sadece bir filmi acamadim ondan her ihtimale karsi %95 yazdim :gülme

simdi bular yüklü kabul ediyorum bilgisayarimizda vede türk filmleri bölümünde hirsiz var filminin 1. partini indirdiniz (örnegi o filmle veriorum) ve nasil bakarim sifre nin dogru olup olmadigina diyosunuz tabi görüntü ve ses kalitesine diline vs...

Eger sayfalar net görünmüyosa sayfayi tiklayip büyültün......!!!!!!

1))

2))

3))

4))

5))

6))

7))

8))

9))

10))

11))

Konu Çaylak_ tarafından (01-07-06 Saat 01:39 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-04-06, 21:29 Çaylak_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #2
Asistan
Çaylak_
Çaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmışÇaylak_ Rep olayını aşmış
12))

13))

14))

15))

valla o kadar basite indirgeyerek anlattim artik herkes isi kavramistir

hehe devam olarak gereken bisey olursa eklicemmm

Konu Çaylak_ tarafından (03-06-06 Saat 22:59 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
bespinar (06-11-06), Blau (11-02-08), cank (15-06-07), rodemorgen (13-01-07)
Eski 15-04-06, 22:05 ToutatiS isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #3
Cezalı Üye
ToutatiS
Genel Mesajlar: 75
Teşekkür etti: 1.054
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:8929
ToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Teşekkürler .. Eline sağlık ...
Eski 15-04-06, 23:24 XaNDeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #4
Öğretim üyesi
XaNDeR

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 811
Teşekkür etti: 369
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:29328
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok ayrıntılı anlatmışsın (hatta biraz fazla ayrıntı olmuş)
teşekür ederim...
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 19-04-06, 20:33 krbk78 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #5
Stajyer
krbk78

krbk78 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 33
Teşekkür etti: 3
Forum Puanı:1
krbk78 Herkese mesafeli
verdiğin bilgi için teşekkürler.
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 19-04-06, 22:13 Eftelya isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #6
Asistan
Eftelya

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 425
Teşekkür etti: 818
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:14012
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 26-04-06, 10:24 ak®apoll isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #7
Stajyer
ak®apoll

ak®apoll - ait Avatar
Genel Mesajlar: 110
Teşekkür etti: 72
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1050
ak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
dostum büyüksün bunu biliyodum ama uzun zmndır yapamıyodum nedense nese eline şağlık dostum şimdi kurdum ok yani kolay gelsin
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 29-04-06, 22:22 esrefarac isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #8
Öğrenci
esrefarac
Genel Mesajlar: 5
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:5
esrefarac Herkese mesafeli
baya işe yaradı sağol
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 09-05-06, 15:48 dj_muzi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #9
Stajyer
dj_muzi

dj_muzi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 32
Teşekkür etti: 22
Forum Puanı:7
dj_muzi Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Eline Koluna Sağlik Fastteamcim çok Güzel Bir Açiklama çok Güzel Bi çalişma Herşeyiyle Süper Benim Işime çok Yariycandan Eminim Film Delisi Olarak..çok Teşekürler ....

Çocuksu avutuluşlardayım,sensizliğimin ertesinde.! "Belki" lerim avuçlarımda,bekliyorum "Keşke" lerime inat...
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 14-05-06, 09:13 athome isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #10
Öğrenci
athome

athome - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8
Teşekkür etti: 10
athome Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
ellerine sağlık dostum.harikasın...
[hr]100%[/hr]
Eklendi:
ben aynen uygulamama rağmen olmuyor.winrar'da buraya çıkart dediğim zaman 2.partı istiyor.Ondan sonra 1.part anlatıldığı gibi açılmıyor yani boş bir dosya çıkıyor.bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?

Konu athome tarafından (14-05-06 Saat 10:40 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi.....
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 31-05-06, 00:38 haintorun isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #11
Öğrenci
haintorun

haintorun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 16
Teşekkür etti: 3
haintorun Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
verdiğin bilgi cok işime yaradı dostum teşekkürler..
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 31-05-06, 02:30 Çaylak_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #12
Asistan
Çaylak_
Alıntı:
athome´isimli üyeden Alıntı
ellerine sağlık dostum.harikasın...
[hr]100%[/hr]
Eklendi:
ben aynen uygulamama rağmen olmuyor.winrar'da buraya çıkart dediğim zaman 2.partı istiyor.Ondan sonra 1.part anlatıldığı gibi açılmıyor yani boş bir dosya çıkıyor.bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
arkadaşın da problemini çözdüğünü yazayım bari .... kimse kalmasın 1.partı inirip filmi açmaya bilmeyen...........
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 22-06-06, 14:09 Anakaris isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #13
Stajyer
Anakaris

Anakaris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20
Teşekkür etti: 40
Forum Puanı:1581
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
Eğer Sadece part1leri indireceksek Part 2-3-4-5... neden var?

"I am walking in the rain, because no one can't see my tears"
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 22-06-06, 14:24 MeLLoO isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #14
Öğrenci
MeLLoO

MeLLoO - ait Avatar
Teşekkür etti: 481
Forum Puanı:3901
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bi dakka bi dakka!!vlc media player den anlattığın gibi açarsak diğer partlara ihtiyaç yok öyle mi yani sadece 1. partla tümünü izleyebiliriz...??

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 22-06-06, 14:51 Çaylak_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #15
Asistan
Çaylak_
Alıntı:
Anakaris´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer Sadece part1leri indireceksek Part 2-3-4-5... neden var?
yanlış anladınız galiba......

1.partı indirerek film hakkında daha çok bilgiye sahip oluyosunuz........görüntüsü sesi dili vs..ire .....1.partı indirirseniz sadece filmin tamamını deil belli bir kısmını izleyebilirsiniz...... gerisini izlemek içinde diğer partlara ihtiyac duycaksındır...... vlc media 1.partı indirerek sana içine bakmanı sağlıyo o kadar .... başka bir oynatıcı mediaplayer gibiler bu özelliğe sahip deildir..... :..ThAnX..:

Alıntı:
illegal_melo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi dakka bi dakka!!vlc media player den anlattığın gibi açarsak diğer partlara ihtiyaç yok öyle mi yani sadece 1. partla tümünü izleyebiliriz...??
filmin tümünü dediğim gibi bütün partları indirerek ancak izliyebilirsin ...... ama filmin kalitesi bozuk mu deil mi die 1.partı indirerek vlc media sayesinde öğrenebilirsin ..... :..ThAnX..:

Konu Çaylak_ tarafından (22-06-06 Saat 14:55 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 22-06-06, 15:35 MeLLoO isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #16
Öğrenci
MeLLoO

MeLLoO - ait Avatar
Teşekkür etti: 481
Forum Puanı:3901
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
tamam anladım sağol baba...

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 22-06-06, 15:39 Anakaris isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #17
Stajyer
Anakaris

Anakaris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20
Teşekkür etti: 40
Forum Puanı:1581
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
Ben de anladım ama başlığı değiştirmeni tavsiye ederim. Çünkü "1.part indirmeniz yeterli" dersen eve resimli anlatıma bakarsan filmin tamamını sadece part1 indirerek izleyebiliyorsun anlaşılır. Teşekkürler.

"I am walking in the rain, because no one can't see my tears"
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 22-06-06, 15:48 Çaylak_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #18
Asistan
Çaylak_
Alıntı:
Anakaris´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben de anladım ama başlığı değiştirmeni tavsiye ederim. Çünkü "1.part indirmeniz yeterli" dersen eve resimli anlatıma bakarsan filmin tamamını sadece part1 indirerek izleyebiliyorsun anlaşılır. Teşekkürler.

1.part indirmeniz yeterli...

gerisini yazamadım yer yetmedi bee....

yoksa devamı gelcekti neyse değiştirelim o zaman .....
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 30-06-06, 11:54 baran73 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #19
Öğrenci
baran73

baran73 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8
Teşekkür etti: 1
Forum Puanı:32
baran73 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
arkadaşım güzel bir codec programı imiş paylaşım için teşekür ederim.
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)
Eski 07-08-06, 09:54 blackcrown isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #20
Öğrenci
blackcrown

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 116
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
gerçekten çok işe yarar şeyler yazmışsın. Ayrıca codecleri şu anda indiriyorum. emeğin için teşekkür ederim.

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK
Mesaja teşekkür eden:
rodemorgen (13-01-07)

Konu Seçenekleri