Bence en iyi Heavy Metal gurubu Scorpions'dur.Kimilerinin bu Alman gurubuna burun kıvırdığını görür gibi oluyorum ama bence zamanlarına göre en üretken ve Heavy Metal müziğine en büyük katkısı olan guruplardan birisidir.Yaptıkları sade ama melodik ve dinamik şarkılar sayesinde ben dahil bir çok insanın rock müziğine gönül vermesine sebep olmuşlardır.Zamanında bir çok genç Mathias Jabs ve Rudolf Shencker'in solo ve riflerini çalabilmek için kafa patlatmıştır.Teknik olarak Scorpions'tan daha iyi guruplar olduğunu da düşünmekteyim.
en iyi heavy metal grubu şudur diye birşey söyleyemem malesef (kime göre, neye göre derler iki saat açıklamaya çalışırsın) buraya grup ismi yazacakta değilim çok uzun sürer
ah metallica ah süper grup yani içlerinde en çok onları beğeniyorum
Ohh be sağol exorcist işte bu kadar basit herkes sırf yukardaki isimlerde biride olması gerekmiyo en beğendiği heavymetal grubunu söylesin.Bu arada bende metallica fanıyım
bu ne ya metal ci çocuklar basmış heryeri...abi metal dinliyosunuz beraber ölelim falan filan...biraz ağır sert ya lütfen.en iyi grup diye bi şey yoktur varsada bu kesinlikle metallica olamaz. buyrun;sepultura,megadeth,slayer...
Daha fazla söze gerek yok(metal saygındır ve dinleyiciler tarafından saygınlığı korunacaktır)
bu ne ya metal ci çocuklar basmış heryeri...abi metal dinliyosunuz beraber ölelim falan filan...biraz ağır sert ya lütfen.en iyi grup diye bi şey yoktur varsada bu kesinlikle metallica olamaz. buyrun;sepultura,megadeth,slayer...
Daha fazla söze gerek yok(metal saygındır ve dinleyiciler tarafından saygınlığı korunacaktır)
Evt sapına kdr metalciyiz!Arkdaşım ''beraber ölelim'' şaka tamammı! bnm 5 yaşındaki kardeşim bile anlar ilk okuyuşta yani.Ayrıca bnm fanı olduğum grup yıllardır metallica ve maidendır!Ama slayer'a da bayılırım megadethede kötü diyemem.Yani herkesin zevkleri ayrıdır(Asıl buna saygı duymak gerekir)Haa eğr biz buraya vaktimizi harcıyosak buda heavymetale ve siteye duyduğumuz saygıdandır!Hem metallica trashtir ama heavymetal grubu diye geçer genel ifadeyle!Tutmuşun sepultura yazmışın Başlığa bak en iyi heavymetal grubu diyorum kardeş!
harbi ya nie hala metallica ya saldırı durumunda millet?ya metallica nın kanıtlayacak neyi kalmışki..ltfn gerçekçi olalım eğer en ii grup yoktur diyosanız metallica en ii olamaz diyemezsiniz.black sabbath kabul ediyorda size ne oluyo anlamıyorum doğrusu...
sepultura iyi gruptur.taş gibi hardcore yapar kendileri.. (bence) madem isim yazacaz ben derim ki iron maiden,metallica,megadeth,slayer,children of bodom ve motörhead.hangisi daha iyi demeyin ama..
sepultura iyi gruptur.taş gibi hardcore yapar kendileri.. (bence) madem isim yazacaz ben derim ki iron maiden,metallica,megadeth,slayer,children of bodom ve motörhead.hangisi daha iyi demeyin ama..
bahsettiğin saygınlığı kazanmakta metallicanın katkısını ihmal ediyosan en büyük saygısızlığı yaparsın dostum!!!
Manowar Iron Maiden Metallica bencede iyi guruplar yalnız metallica son albümleri bence cokkötü eniyi gurup yerine en sevdiğin şarkı yazın dersen Metallicadan fate to black derim
şöyle bir sorun var ben heavy metal dinlemiyorum nu metalden dinlerim ama metallica heavy metal değil trash metal oluyo hatta ilk trash metal grubu olarak geçiyo.
şöyle bir sorun var ben heavy metal dinlemiyorum nu metalden dinlerim ama metallica heavy metal değil trash metal oluyo hatta ilk trash metal grubu olarak geçiyo.
Arkadaşım bi heavymetalci olarak ve özellikle metallica fanı olarak metallica'nın trash olduğunu tabiki biliyorum!Fakat genel olarak heavymetal diye genelliyoruz bu grupları!Meseka gürültünün son sayısında Slayer için heavymetalin en önemli isimlerinden diye söz etmiş!Ama onlar da trash anlatabildim mi?
aha ben burayı daha önce nasıl görmem yaaa bende dinliyom arada ....
bu başlığı açtığınız iyi olmuş
esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------