Yorumsuz

E-DaNa Forum Navigation

Yorumsuz > Oyun ve Program > Oyunlar > Bilgisayar Oyunları > Oyun Hileleri - Key ve Crackler »

Need For Speed Carbon.[Tüm Bölümler Açık %100 Çalışıo.]

Ipek Palace

Eski 16-04-07, 22:36 seruvenci_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #1
Stajyer
seruvenci_

seruvenci_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20
Teşekkür etti: 11
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1603
seruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyorseruvenci_ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:

Need For Speed Carbon.[Tüm Bölümler Açık %100 Çalışıo.]

Ewet Arkadaşlar.
NFSC de bütün bölümler açıq ve bütün arabalar full.
Şimdi nasıl yapılacağınız anlatayım.
Öncelikle dosyayı indirin.

Download icin lütfen kayıt olun veya giriş yapın

1- İndirilen ve rar dan çıkan klasördeki 'aLeshop' isimli dosyayı ''belgelerim/NFS Carbon '' klasörünün altına kes yapıştır yapin.

2 - Bundan sonra yine rardan çıkan klasörde control panel.exe yi çalıştırın.

3 - Manage profiles sekmesine gelin orda bulunanlardan aleshop'u seçin ve register profile deyin.Gelen uyarıya ewet deyin.

4 - Artık control panelden çıkıp full savegamenin tadına bakabilirsiniz.

Herseyin bittigi yerde baslayan sehre bazen cok guzel seylerde gelirdi, ama hic biri uzun sure kalmazdi...

Mesaja teşekkür eden:
yunus-27 (04-12-07)
Eski 11-12-07, 13:31 polat_alemdar isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #2
Cezalı Üye
polat_alemdar
Genel Mesajlar: 30
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:29
polat_alemdar Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
abi yaptım ben o dediklerini olmadı
Eski 10-03-08, 20:45 mehmet0503tur isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #3
Öğrenci
mehmet0503tur
Genel Mesajlar: 1
Forum Puanı:1
mehmet0503tur Herkese mesafeli
nereden indiriliyor
Eski 17-05-08, 16:49 Surgunn01 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #4
Öğrenci
Surgunn01
Genel Mesajlar: 8
Forum Puanı:30
Surgunn01 Herkese mesafeli
Dostum başka yerden upload et bence burdan indiremmiyorum çok dandik olmus bu upload sitesi bide benim belgelerimde yok nsf carbon diye bir şey
Eski 02-10-08, 22:15 trajder96 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #5
Öğrenci
trajder96

trajder96 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2
trajder96 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
abi carbon yükleyeyimmi yoksa çalişiyor mu
Eski 03-10-08, 10:00 ℓєαяѕιση isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #6
ℓєαяѕιση

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.744
Teşekkür etti: 2.873
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:8684
ℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
arkadaşım bu oyunun bitirilmiş hali
yani carbon olmadan kullanamazsın bunu
Eski 03-10-08, 13:05 trajder96 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #7
Öğrenci
trajder96

trajder96 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2
trajder96 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
abi salaklık etmişim saol harika
Eski 03-10-08, 14:26 ℓєαяѕιση isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #8
ℓєαяѕιση

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdaℓєαяѕιση buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
est.
Eski 14-10-08, 17:46 alewi_boy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #9
Öğrenci
alewi_boy
Genel Mesajlar: 1
alewi_boy Herkese mesafeli
kardeş ben bunu yaptım ama oyuna giriom normal sonra harita modunda araba almaya gidiom orda pat beni oyundan atıyo hata raporu çıkıyo yardım et
Eski 15-10-08, 14:06 ℓєαяѕιση isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #10
ℓєαяѕιση

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
o zaman yanlışlıkla dosyayı silmiş olabilirsin atarken..

Konu Seçenekleri