Yorumsuz

E-DaNa Forum Navigation

Yorumsuz > Oyun ve Program > Oyunlar > İstek ve Yardımlasma »

Pes 09 yama yükleme sorunu

Ipek Palace

Eski 19-06-09, 21:52 tutbenidüşmeden isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #1
Stajyer
tutbenidüşmeden

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 97
Teşekkür etti: 1.529
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3738
tutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:

Pes 09 yama yükleme sorunu

Merhaba,
ben pes 09 kurulumsuz oynuyorum. Flash diske attım oradan çalıştırıyorum. 1.4ü yükleyemedim. Yükseltilecek bir ürün bulunmadığından yüklenecek programın bilgisayarınızda olduğundan emin olun falan diyor hata veriyor. Ne yapmalıyım?!

.
.
.
.

O günler de gelecek
Her çocuğun ayakkabısı,
Herkesin ekmeği, işi gücü
Sofrasında iyi şarabı olacak.
Yaşasın Komün!
Eski 20-06-09, 00:50 `Hiperaktif isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #2
Rektör
`Hiperaktif

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.752
Teşekkür etti: 2.811
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:35071
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oyunu kurulu göremediği için böye bir hata veriyor pc normal oyunu sağlıklı bir şekilde kurabileceğiniz bir cd bulun kurun ve sonra yamayı yükleyin aksi taktirde benim bildiğim kadarıyla daha doğrusu hiç bi şekilde kurulmaz o yama
Eski 20-06-09, 00:58 tutbenidüşmeden isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   #3
Stajyer
tutbenidüşmeden

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 97
Teşekkür etti: 1.529
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3738
tutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biritutbenidüşmeden Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Anladım dediğinizi ama iso dosyası falan değil ki yani DVD ye yazsamda bir şey değişmez. Oyunu yüklerken kayıt defteri biçiminde bir simge var onu çalıştırıyorsunuz sonra da oyuna tıklıyorsunuz açılıyor. Kısaca başka bir yol olmalı gibime geliyor. :-S

.
.
.
.

O günler de gelecek
Her çocuğun ayakkabısı,
Herkesin ekmeği, işi gücü
Sofrasında iyi şarabı olacak.
Yaşasın Komün!

Konu Seçenekleri